چهارشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ ۲۱:۴۷
بودجه بهتر حاشیه کمتر

راه اندازی تفرج از راه دور

بودجه بهتر حاشیه کمتر
انتقال مواد غذایی ، Deliveroo در حال چرخش در زنجیره های تأمین است.

با تحویل غذا ، استراتژی پیش بینی شده برای استارت آپ ها در راهپیمایی سواری دنبال خواهد شد: ارزان تر برای مشتریان و معامله بهتری به تولید کننده ارائه دهید.

"برای مصرف کنندگان مقرون به صرفه تر ، برای پیک ها جذاب تر باشید."

"در حمل و نقل ، ما همیشه سعی می کنیم که سوارهای ارزان قیمت بیشتری را به مشتریان ارائه دهیم و کمتر از آن را به [رانندگان] سفارش دهیم. ما برای تحویل غذا از همین رویکرد استفاده خواهیم کرد: برای مصرف کنندگان مقرون به صرفه تر ، برای پیک ها جذاب تر باشید. "

استارت آپ ها ی غذا نسبت به رقبای خود هزینه تحویل کمتری را به مشتریان می پردازد. هزینه های تحویل بین بازارها متفاوت است

مطالب مرتبط : مرحله اولیه روابط عمومی

 اولین استارت آپ ها در حوزه غذا مربوط به عرضه غذاهای آنلاین بودند. استارت آپ ها بستری فراهم می کنند که ما بتوانیم به راحتی و بدون اتلاف وقت، غذای موردعلاقه خود را از میان انبوهی از منوها انتخاب کنیم. زودفود، ریحون، چیلیوری، دلیون و... از جمله استارت آپ های فعال این حوزه هستند. البته سفارش غذا فقط به وعده های متعارف ختم نمی شود؛ برخی اپلیکیشنی ایجاد کرده اند که شما می توانید به صورت آنلاین در آن جا انواع نان گرم سفارش داده و در منزل تحویل بگیرید؛ نون رسون، بقچه و.... از این جمله اند. برخی هم صبحانه گرم یا کله پاچه را آنلاین کرده اند. این روزها توجه ویژه ای به عرضه آنلاین مواد غذایی مثل انواع گوشت، میوه جات و... شده است و استارت آپ هایی در این حوزه در حال رشد هستند. برخی از فعالان بزرگ در عرصه تهیه غذا هم خودشان دست به کار شده و سیستم عرضه آنلاین راه انداخته اند. با همه این ها به نظر می رسد دنیای عرضه آنلاین غذا، فرصت های بزرگ دیگری هم دارد.

"در سطح جهان ، آشپزخانه های ابری چیز بزرگ بعدی هستند."

www.titrebartar.com

 

در مناطق مسکونی بیشتر ، پتانسیل بزرگی را در استفاده از آشپزخانه های ابری - سایت هایی برای رستوران ها برای تهیه وعده های غذایی صرفاً برای غذای آماده - برای تهیه شکاف در آنچه که اتصالات غذای آماده محلی ارائه می دهد ، می بیند. در حالی که مراکز شهرها اغلب دارای رستورانهایی هستند که بیشتر انواع غذاها را سرو می کنند ، در مناطق مسکونی و شهرهای کوچکتر ، ارائه می تواند پررنگ تر باشد.  "در پایان امسال یا آغاز سال های بعدی کلانشهر های دیگر با آشپزخانه های ابری آزمایش خواهد شد." "در سطح جهان ، این چیز بزرگ بعدی است."

هفته قبل درباره بازارهای دوسویه صحبت کردیم؛ جایی که شما عرضه کنندگان و مصرف کنندگان یک کالا و خدمت را در بستری سهل به هم وصل می کنید. مهم ترین استارت آپ های مبتنی بر بازار دوسویه در حوزه غذا، مامان پز است. البته دسته اول (عرضه غذای آنلاین) را نیز می توان جزو بازارهای دوسویه به حساب آورد اما با توجه به این که این کار (عرضه آنلاین) بعضا توسط خود تولیدی ها هم انجام می شود بهتر است بازار دوسویه محسوب نشوند. اما مجموعه ای مثل مامان پز که تعداد زیادی تولیدکننده غذای خانگی را به مشتریان متصل می کند مصداق دقیق بازار دوسویه است. برخی نمونه های مشابه برای اتصال تولیدکنندگان کیک و کلوچه خانگی و... به بازار مصرف نیز شکل گرفته اند که ممکن است در آینده بیشتر درباره آن ها بشنویم. همچنین وصل کردن تولیدکنندگان خانگی انواع ترشی، سالاد، رب، مرباجات و حتی دسرها هم می تواند ایده یک استارت آپ موفق باشد.

 مشاوره؛ برای آن هایی که نمی خواهند از لذت آشپزی دست بکشند

www.titrebartar.com

 

اما بسیاری از مردم دوست دارند خودشان آشپزی کنند و حتی غذاهای خاص بپزند. اما به طور عمومی با دو مشکل مواجهند: مواد اولیه و روش کار. برخی استارت آپ ها به این حوزه وارد می شوند یعنی راهنما یا مشاوره آشپزی ارائه می کنند. مثال معروف در این حوزه ایزی پز است که علاوه بر ارائه دستور پخت غذا، مواد اولیه لازم را نیز در یک بسته (با توجه به سفارش شما) آماده کرده و در منزل تحویل می دهد. در این صورت شما هیچ دردسری برای آشپزی ندارید؛ هم مواد اولیه و هم دستور پخت را استارت آپ برای شما آماده می کند. البته برخی نیز مشکلات بسیاری در یافتن ایده خوب برای آشپزی دارند؛ حتما با این پرسش مواجه شده اید که امروز ناهار چی درست کنم؟ ! استارت آپ های مشاوره می توانند این خدمات را هم به سبد خود بیفزایند یا این که برنامه های هفتگی یا ماهانه ارائه کنند.

منویی برای گروه های هدف خاص

www.titrebartar.com

 

برخی استارت آپ ها به جای تمرکز بر تهیه یا عرضه غذای خاص، بر گروه های مخاطب خاص تمرکز می کنند. مثلا عرضه صبحانه گرم برای کارمندان یا ساندویچ مدرسه برای کودکان مدرسه ای. همچنین تهیه و عرضه بسته خشکبار و میوه برای این قشرها هم سوژه جذابی است. قبلا درباره برخی استارت آپ های خارجی صحبت کردیم که روی معضل غذادادن به نوزادان تمرکز و با عرضه انواع غذای نوزاد کار را برای والدین پرمشغله امروز ساده کردند. تهیه و عرضه غذای مناسب برای گروه ها و قشرهایی چون ورزشکاران یا کوهنوردان یا دیابتی ها نیز ممکن است آینده روشنی داشته باشد.

معرفی استارت آپ های حوزه غذا در ایران

اسنپ فود

ریحون

معرفی استارتاپ چیلیوری    

معرفی استارتاپ چنگال    

دلینو

کیک آف

مامان پز

سرآشپز پاپیون

دلیون

چیندی

معرفی استارتاپ ایزی پز    

معرفی استارتاپ کیک ساز 

چکاو

فودیلا

سر میز

منو آزاد

دلیفود

کیکخونه

نیمرو

فودمپ

وای بای

خونگی آ

نهرتاپ

بی بی میز

نون آور

کوکلت

معرفی استارتاپ فیدیلیو

خبرنگار: امیرحسین بذلی