یکشنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ ۲۰:۲۰
واقعیت تلخ از زبان سعید ملک پور

باز هم فرار به کانادا

واقعیت تلخ از زبان سعید ملک پور
سعید ملک‌پور اواخر تیر ماه با قید وثیقه سنگین یک و نیم میلیارد تومانی از زندان به مرخصی آمده بود، شامگاه جمعه ۱۱ مرداد به کانادا بازگشت.

سعید ملک پور گرداننده سایت‌های مستهجن ۲۹ تیر ماه به مرخصی سه روزه رفت، اما در پایان مهلت به زندان مراجعه نکرد و سپس از کشور گریخت.

ملک پور ۱۱ سال پیش به جرم راه اندازی سایت‌های مستهجن به زندان افتاده بود. حکم ابتدایی او اعدام بود اما در دادگاه تجدید نظر، این حکم به حبس ابد تبدیل شد.

آخرین اخبار از آقای ملک‌پور حکایت از آن داشت که او اواخر تیر ماه با قید وثیقه سنگین یک و نیم میلیارد تومانی برای سه روز به مرخصی آمده بود. توییت مریم ملک‌پور نیز اطلاعات بیشتری درباره چگونگی خروج او از ایران و بازگشت به کانادا به دست نمی‌دهد و تنها حاوی قدردانی از کانادا برای «رهبری» این رویداد است.

محمود علیزاده طباطبایی، وکیل آقای ملک‌پور، به رادیو فردا گفت که موکلش با وثیقه به مرخصی آمده بود.

آقای علیزاده با اشاره به اینکه از روزی که موکلش به مرخصی آمد با او تماسی نداشته است از نحوه خروج او از ایران و همچنین از نقش احتمالی کانادا در این پرونده ابراز بی‌اطلاعی کرد.