دوشنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵

کشف 55 رأس دام قاچاق در گلپایگان 

کشف 55 رأس دام قاچاق در گلپایگان 
اصفهان - فرمانده انتظامی گلپایگان از توقیف یکدستگاه کامیونت فوتون حامل 55 رأس دام قاچاق و دستگیری یک نفر در این رابطه خبر داد. 

سرهنگ "علی سبحانی " اظهار داشت: ماموران انتظامی کلانتری 14 "گوگد" حین گشت زنی در سطح حوزه در سه راهی شرکت "زراعی" ، به یک کامیونت فوتون سفید رنگ مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی کامیونت فوتون مشخص شد این خودرو حامل تعداد 55 راس دام است که راننده مدارک و مجوزهای حمل دام را ارائه نداد.

این مقام انتظامی بیان داشت : دراین خصوص یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی گلپایگان در پایان تصریح کرد: هر گونه جابجایی دام نیازمند کسب مجوزهای لازم می باشد که نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا و احشام برخورد قاطع و قانونی می کند و اجازه جولان و سرکشی به اینگونه افراد هرگز نخواهد داد.