جمعه, ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ ۱۷:۱۰

ماجرای دیده شدن ستون دود در جاده خاوران چه بود؟

ماجرای دیده شدن ستون دود در جاده خاوران چه بود؟

سخنگوی آتش‌نشانی تهران از مهار آتش‌سوزی سوله نگهداری مواد پلاستیکی در شهر پلاستیک خبر داد.


 جلال ملکی درباره جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۴:۱۸ ظهر امروز یک مورد آتش‌سوزی در شهرک عباس‌آباد علاقوند (شهر پلاستیک) واقع در جاده خاوران به سازمان آتش‌نشانی اعلام شد.

تسنیم در خبری نوشت:وی افزود: چهار ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروی حامل تجهیزات تنفسی و تانکر آب به محل حادثه اعزام شدند و آتش‌نشانان در مدت زمان کمتر از پنج دقیقه به محل حادثه رسیدند.

ملکی ادامه داد: آتش‌نشانان در محل مشاهده کردند در سوله‌ای به وسعت حدود یک‌هزار مترمربع در دو طبقه که محل نگهداری مواد پلاستیکی بوده، آتش‌سوزی رخ داده و سوله به طور کامل شعله‌ور شده بود. بر اثر آتش‌سوزی، قسمت جلویی و بخش غربی سوله نیز تخریب شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: آتش‌نشانان با حضور در محل از سه طرف شامل بخش‌های غربی، جنوبی و شرقی عملیات اطفای حریق را آغاز کردند و در حال حاضر آتش تحت کنترل درآمده و وارد مرحله لکه‌گیری شده است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه به جز مصدومیت یک آتش نشان که تحویل اورژانس شده، هیچ مصدوم یا تلفات جانی نداشت و تا دقایق آینده، پس از فرونشستن کامل شعله‌ها، عملیات ایمن‌سازی و لکه‌گیری انجام و محل تحویل کارشناسان خواهد شد.

ماجرای دیده شدن ستون دود در جاده خاوران چه بود؟

۲۳۳۲۱۷