پنج شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ ۱۸:۵۱

برنده بازی ایران -کامبوج در 21 فروردین 1400 کیست؟

برنده بازی ایران -کامبوج در 21 فروردین 1400 کیست؟
تیم ملی فوتبال کشورمان 21 خرداد به مصاف تیم ملی کامبوج می رود.

به گزارش تیتربرتر؛ ساعت 19 جمعه 21 خرداد 1400 بازی سوم ایران در دور دوم مقدماتی جام جهانی است که باید به مصاف کامبوج می رود.

زمان و داوران بازی تیم ملی ایران با کامبوج

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم داوری قضاوت دیدار تیم‌های ملی ایران و کامبوج مشخص شد.

در هفته نهم و ماقبل پایانی رقابت‌های دور دوم مرحله مقدماتی جام جهانی 2022 قطر در قاره آسیا، فردا (جمعه 21 خرداد) از ساعت 19 به وقت تهران، تیم‌های ملی ایران و کامبوج در ورزشگاه ملی بحرین به مصاف یکدیگر خواهند رفت؛ دیداری که به نظر می‌رسد دوئلی تمرینی پیش از مصاف حساس با تیم ملی عراق در هفته پایانی برای ملی‌پوشان فوتبال ایران باشد.

براساس تصمیم کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا، کیم جونگ هیئوک از کره جنوبی داور مصاف ایران و کامبوج خواهد بود و  کانگ دونگ هو از کره جنوبی و احمد مونس نادی الرواله از اردن به عنوان کمک داوران اول و دوم این دیدار معرفی شدند.

هم‌چنین ادهم مخادمه محمد توما داور اردنی که قضاوت دیدار ایران و هنگ‌کنگ را برعهده داشت نیز داور چهارم این دیدار است؛ ضمن اینکه ناظر داوری از مالزی و نماینده مسابقه از امارات است.

آخرین وضعیت تیم کامبوج برای بازی با تیم ملی ایران

آخرین وضعیت تیم کامبوج برای بازی با تیم ملی ایران
آخرین وضعیت تیم کامبوج برای بازی با تیم ملی ایران

 

تیم ملی با ترکیبی متفاوت برای دیدار برابر کامبوج آماده می‌شود.

با توجه به تک اخطاره بودن چهره های شاخصی چون سردار آزمون، احسان حاج صفی، محمدحسین کنعانی‌زادگان و مهدی ترابی، پییش بینی می شود کادر فنی ایران برای حفظ این مهره ها برای دیدار حساس برابر عراق به تعدادی از آنها در دیدار مقابل کامبوج استراحت داده و برای در اختیار داشتن آنها برابر عراق ریسک نکند.

در این راستا پیش بینی می شود تیم ملی در بازی پیش روی با ترکیبی متفاوت پای در میدان بگذارد. تک اخطاره بودن بازیکنان شاخص از یک سو و استراحت به تعدادی از مهره های اصلی برای بازی برابر عراق از سوی دیگر باعث می شود احتمال تغییرات گسترده در ترکیب ایران برای بازی در مقابل کامبوج زیاد باشد تا بدین ترتیب در این دیدار رسمی نفراتی که کمتر فرصت بازی برای تیم ملی را به دست آورده اند شانس حضور در ترکیب ایران را به دست آورند. 

تیم های ملی فوتبال ایران و کامبوج فردا شب و در دیداری از مرحله مقدماتی جام جهانی 2022 قطر، به مصاف هم می روند که با توجه به در پیش بودن دیدار حساس مقابل عراق، انتظار می رود که دراگان اسکوچیچ از ترکیب دوم خود در این بازی استفاده کند.

اما روزنامه kampucheathmey کامبوج در مطلبی به ابراز رضایت هواداران تیم از شکست کم گل مقابل عراق خبر داد. این روزنامه نوشت تیم ملی با 4 گل بازی را به عراق واگذار کرد اما هواداران از نتیجه کسب شده مقابل این تیم راضی بودند.

تیم ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی، در بحرین مقابل عراق قرار گرفت و هواداران هر چند از قبل نتیجه بازی را می دانستند و اطلاع داشتند که کامبوج توانایی مقابله با عراق را ندارد اما خواستار شکست با حداقل اختلاف گل بودند.

پس از بازی، هواداران در فضای مجازی گفتند که کامبوج در شب مسابقه عملکرد خوبی داشت. آنها از فرم و نتیجه ای که بازیکنان ارائه دادند واقعاً متعجب بودند. یک طرفدار دیگر در نرم افزار تولا چت نوشت: حتی اگر کامبوج برنده نشود، اما این گل هواداران را برای شادی و پرواز هیجان زده می کند.

جوان دیگری که با اشتیاق بازی را تماشا می کرد با بازگشت کامبوج به بازی پس از به ثمر رساندن گل، فریاد شادی سر داد. مرد جوان گفت که خیلی خوشحال است و زمانی که فریاد کشید، فراموش کرد که خانواده در حال استراحت هستند.

تیم کامبوج قبل از دیدار با عراق، مقابل بحرین میزبان با دریافت 8 گل شکست خورد. با این حال در بازی دوم، کامبوج به خوبی رضایت هواداران را جلب کرد و عملکرد تعجب آور و همکاری خوبی از خود نشان داد. آنها این فرصت را داشتند که به تیم عراق حمله کنند و توانستند یک گل بزنند.

تیم کامبوج پس از دیدار با عراق ، در 11 ژوئن به مصاف قوی ترین تیم آسیا، ایران می رود. دیدار رفت دو تیم با نتیجه 14 بر صفر به سود ایران به پایان رسید.

مطالب مرتبط:

راه صعود تیم ملی ایران به مرحله بعدی جام جهانی 1400

راه صعود تیم ملی ایران به مرحله بعدی جام جهانی 1400
راه صعود تیم ملی ایران به مرحله بعدی جام جهانی 1400

 

تیم ملی فوتبال ایران با شکست سه بر صفر و مقتدرانه بحرین به چهارمین برد خود در ششمین دیدار دست پیدا کرد و با ۱۲ امتیاز به رده دوم جدول رده‌بندی گروه سوم صعود کرد. شاگردان دراگان اسکوچیچ در ادامه باید به ترتیب مقابل کامبوج و عراق دیدار داشته باشند. پیروزی در این ۲ مسابقه، ملی‌پوشان را در صدر جدول رده‌بندی گروه قرار خواهد داد و ما بدون هیچ نگرانی و اما و اگری به دور سوم صعود می‌کنیم ولی قرار گرفتن در رده دوم ابهامات زیادی را به وجود می‌آورد. در این گزارش قرار است به این ابهامات پاسخ دهیم.

با توجه به کناره‌گیری کره شمالی، در محاسبه امتیازات تیم‌های دوم برای رعایت عدالت، نتایج تیم‌ها با رقبایی که در گروه‌هایشان رتبه آخر را کسب کرده‌اند حذف خواهد شد و این یعنی هر ۲ نتیجه‌ای که ما در مقابل کامبوج به دست آورده و می‌آوریم به حساب نمی‌آید. در این شرایط ما فعلا در جدول تیم‌های دوم ۹ امتیازی هستیم و تنها جدال با عراق می‌تواند به امتیازات ما اضافه کند. اگر عراق را شکست دهیم که رتبه نخست گروه را به دست می‌آوریم اما تساوی و یا شکست مقابل شاگردان سرچکو کاتانتس، وضعیت ایران را به عنوان تیم دوم با پرسش‌های زیادی روبرو می‌کند.

در حال حاضر در جدول تیم‌های دوم به جز لبنان، چین و اردن که چهار بازی انجام داده‌اند الباقی تیم‌ها پنج مسابقه را برگزار کرده‌اند. با این وجود لبنان با ۱۰ امتیاز صدرنشین جدول تیم‌های دوم است. ازبکستان، امارات، ایران و عمان ۹ امتیازی هستند. چین و اردن با هفت امتیاز در رده‌های ششم و هفتم جای گرفته‌اند و تاجیکستان با چهار امتیاز در این جدول تیم آخر است.

شکست مقابل عراق باعث حذف ایران خواهد شد و ما به دور بعدی راه پیدا نمی‌کنیم. وضعیت تیم‌های دوم به گونه‌ای است که تنها روی کاغذ ممکن است همگی آنها به نحوی شکست بخورند که ما در بین پنج تیم اول باقی بمانیم.

اما اگر بازی ایران و عراق با نتیجه مساوی به اتمام برسد چه شرایطی حاکم خواهد شد؟

گروه اول: تیم دوم(چین)

در این گروه چین بدون شک دوم خواهد شد. آنها فعلا هفت امتیازی هستند و در ۲ بازی پیش رو باید به مصاف مالدیو و سوریه بروند. مالدیو در این گروه تنها از پس گوام برآمده و حرفی مقابل چین نخواهد داشت اما جدال با سوریه ممکن است چشم بادامی‌ها را با مشکل روبرو کند. البته اگر سوریه با تمام قوا به میدان برود چرا که آنها اولی و صعود خود را قطعی کرده‌اند. چین با توجه به برد احتمالی مقابل مالدیو با تفاضل گلی خوب ۱۰ امتیازی می‌شود و بالاتر از ایران قرار خواهد گرفت.

گروه دوم: تیم دوم(اردن)

در این گروه استرالیا با ۱۸ امتیاز صدرنشین است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد به عنوان صدرنشین به دور بعدی صعود می‌کند. در این گروه اردن با ۱۳ امتیاز و سه امتیاز برتری نسبت به کویت در رده دوم است و احتمالا تیمی خواهد بود که باید برای قرار گرفتن بین برترین تیم‌های دوم تلاش کند. اردن در جدول تیم‌های دوم فعلا با هفت امتیاز هفتم است.

آنها در ۲ بازی پیش رو باید به مصاف کویت و استرالیا بروند که هر ۲ مسابقه دشوار است. البته جدال با استرالیا وقتی خواهد بود که کانگروه‌ها صعود خود را قطعی کرده‌اند و احتمالا با تمام توان به میدان نمی‌آیند. اردن در صورت کسب یک برد می‌تواند بالاتر از ایران قرار بگیرد اما ناکامی آنها در کسب ۲ پیروزی باعث می‌شود تا پایین‌تر ازایران قرار بگیرند.

گروه چهارم: تیم دوم(ازبکستان)

هنوز صدرنشین این گروه مشخص نشده و ممکن است ازبکستان ۱۲ امتیازی در هفته پایانی با پیروزی در برابر عربستان به مقام اولی دست پیدا کند اما فعلا با این وضع جدول تیم ازبکستان با ۹ امتیاز در بین تیم‌های دوم در رده دوم است. ازبکستان ابتدا باید به مصاف یمن برود که احتمالا نتایجش پاک خواهد شد و سرانجام به مصاف عربستان برود. پیروزی و یا تساوی ازبکستان مقابل عربستان آنها را بالاتر از ایران قرار می‌دهد ولی شکستشان باعث خواهد شد تا شاگردان وادیم آبراموف پایین‌تر از ایران در جدول بایستند.

گروه پنجم: تیم دوم(عمان)

در این گروه قطر صدرنشین شده و خیالش راحت است. عمان هم با ۶ امتیاز اختلاف نسبت به هند در رده دوم جای خود را تثبیت کرده است. این تیم در بین تیم‌های دوم ۹ امتیازی است و تفاضلش ۲ تا از ایران کمتر است. عمان در ۲ دیدار پیش رو باید به ترتیب به مصاف تیم‌های افغانستان و بنگلادش برود.

بنگلادش در گروه آخر است و نتایج محاسبه نخواهد شد ولی افغانستان با پنج امتیاز تیم پنجم گروه است. عمان در دیدار رفت با سه گل حریف خود را شکست داده و احتمالا این اتفاق دوباره تکرار خواهد شد. این یعنی عمان با ۱۲ امتیاز قطعا بالاتر از ایران در جدول دوم‌ها قرار خواهد گرفت مگر اینکه نتیجه دیگری رقم بخورد که بسیار بعید است.

گروه ششم: تیم دوم(تاجیکستان)

تاجیکستان بعد از ژاپن با ۱۰ امتیاز تیم دوم گروه ششم است و در جدول تیم‌های دوم با چهار امتیاز تیم آخر محسوب میشود و شانسی برای صعود ندارد. این تیم حتی در صورت شکست میانمار هم هفت امتیازی می‌شود و به جمع بهترین تیم‌های دوم راه پیدا نمی‌کند.

گروه هفتم: تیم دوم(امارات)

در این گروه هنوز مشخص نیست که ویتنام ۱۴ امتیازی سرگروه خواهد شد یا امارات ۱۲ امتیازی اما فعلا تیم عربی در رده دوم است. این تیم بین تیم‌های دوم ۹ امتیاز یاست و با  تفاضل گل مثبت پنج و گل زده بیشتر نسبت به ایران در رده سوم جای دارد. امارات در بازی‌های پیش رو باید به مصاف اندونزی و ویتنام برود. بازی اول محسابه نمیشود چون اندونزی تیم آخر گروه است اما جدال با ویتنام مرگ و زندگی است. ویتنام اگر در جدول تیم‌های دوم بود هشت امتیاز می‌داشت.

در بازی آخر امارات در صورت کسب پیروزی قطعا بالاتر از ایران قرار می‌گیرد و در آن صورت اصلا ویتنام است که با ۱۱ امتیاز همراه امارات به مرحله بعدی میرود. اما تساوی امارات باعث می‌شود تا امتیازات و تفاضل این تیم با ایران برابر شود و نتیجه بازی ایران و عراق و گل‌های رد و بدل شده مشخص می‌کند کدام تیم بالاتر از دیگری قرار خواهد گرفت. باخت امارات هم که کاملا به نفع تیم دراگان اسکوچیچ خواهد بود.

گروه هشتم: تیم دوم(لبنان)

در این گروه کره جنوبی و لبنان ۱۰ امتیازی هستند اما تیم شرق آسیایی با تفاضل بهتر صدرنشین است. شکست لبنان مقابل ترکمنستان بعید بود اما باعث شد تا کار آنها برای قرار گرفتن در بین بهترین تیم‌های دوم سخت شود. لبنان اگر به کره جنوبی ببازد پشت سر ما در جدول خواهد بود.

 در کل تیم‌های چین، عمان و ازبکستان از شانس بسیار زیادی برای صعود به عنوان تیم دوم برخوردار هستند و یک سهمیه باقیمانده به یکی از تیم‌های ایران، اردن، لبنان و امارات خواهد رسید. شاگردان دراگان اسکوچیچ در صورت تساوی مقابل عراق شرایط پیچیده‌ای را تجربه خواهند کرد و چه بهتر که اصلا کار به اینجا نکشد و ما بتوانیم با عبور از سد عراق به عنوان تیم نخست به مرحله بعدی صعود کنیم.

مطالب مرتبط:

گردآورنده: علی اکبر رضایی