یکشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ۱۹:۴۶

آشنایی با علیرضا افشار کاندیدای انتخابات 1400

آشنایی با علیرضا افشار کاندیدای انتخابات 1400
علیرضا افشار کاندیدای انتخابات 1400 شد.

به گزارش تیتربرتر؛ رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی با برگزاری نشستی خبری و ارائه بیانیه‌ای، آمادگی خود برای حضور در  انتخابات ریاست‌جمهوری را اعلام کرد.

جزئیات کاندیداتوری علیرضا افشار در انتخابات 1400

جزئیات کاندیداتوری علیرضا افشار در انتخابات 1400
جزئیات کاندیداتوری علیرضا افشار در انتخابات 1400

 

علیرضا افشار رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی، آمادگی خود برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیه ای اعلام کرد.

 متن این بیانیه به شرح زیر است: «امروز مقاومت‌ها و موقعیت‌های ملت ایران چشم جهانیان را خیره کرده است و مکتب اسلام دل‌ها و عقل‌های جهانیان را مجذوب پیام‌های خویش ساخته و امنیت و استقلال کشور زبانزد خاص و عام نموده است. در این شرایط اولاً دولتمردان در پی ناکارآمدی اجرایی خویش و شکست مذاکرات بی‌حاصل هشت‌ساله درصدد فرافکنی و حاشیه‌سازی برای سرپوش گذاشتن بر فرصت‌سوزی‌های خود هستند و ثانیاً استکبار جهانی برای بقای خود و جلوگیری از اوج گرفتن مجدد الهام‌بخشی و موج جدید بیداری اسلامی با حل مشکلات کشور بدست مدیران انقلابی به تکاپو افتاده و برای دخالت خود به بازی با تحریم‌ها و بازگشت پوششی به برجام تمسک جسته و عملیات نرم‌افزاری بدست جریان‌های التقاطی و عناصر نفوذی را دستمایه خود قرار داده است.

با این‌حال به واسطه فداکاری‌ها و ایثارگری‌ها جوانان انقلابی و جهادی این ملت، دشمن در بازگرداندن سلطه خویش ناکام مانده و تلاش می‌کند، با جنگ شناختی و فریب افکار عمومی عوامل همسو با خود را به کانون قدرت بازگرداند.

 انتخابات بهار سیاست، نماد مردم‌سالاری دینی، تجلی بصیرت و عرصه تعیین سرنوشت کشور در بخش‌های مختلف است. بهبود اوضاع و تغییر روندهای نامطلوب با چرخش نخبگان و تغییر سیستم مدیریت اجرایی کشور و روی کار آمدن مدیران متعهد، متخصص، جوانگرا و تابع نظام رخ خواهد داد.

بنده تصمیم گرفته‌ام تا در این برهه حساس از رقم خوردن ریل اجرایی کشور، نقشی در انسجام نامزدهای جبهه انقلابی داشته و تجارب خود را در عرصه‌های مختلف سازندگی، اجتماعی، فرهنگ و امنیت تقدیم ملت ایران کنیم و بسترساز این تغییرات باشم. در این میدان بامزه است نامزدهای جبهه انقلاب با وحدت و تمسک به عنایات الهی در رعایت مبانی اخلاقی انتخاباتی زمینه را برای مشارکت گسترده‌تر مردم فراهم نمایند و با کسی که از اقبال بیشتر مردم برخوردار است همراهی نمایند.

رفع مشکلات و پیشرفت همه‌جانبه کشور با بسیج سرمایه‌های ملی و مشارکت مردم در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و دیپلماسی عمومی ممکن است. توزیع عادلانه فرصت‌ها در سراسر کشور، اعتماد به ظرفیت‌های داخلی و شکوفایی استعدادها ضامن منافع ملی است و امید تازه‌ای را در مردم به ویژه جوانان پدید می‌آورد.

در این زمینه اولاً عزم ملی برای تغییر، ثانیاً تیم فداکار، متخصص و پاکدست و ثالثا برنامه‌های جامع و عملی لازم است که بنده با کمال آمادگی نسبت به آن‌ها اهتمام لازم را دارم. اینجانب اسلام عزیز و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت، گفتمان انقلاب اسلامی و قانون اساسی و سیاست‌های مصوب نظام اسلامی را نسخه نجات‌بخش کشور می‌دانم و بر این باورم که با هم افزایی دیگر قوا و دستگاه‌ها و بهره‌مندی از انرژی‌ جوانی و آموخته‌های افراد مجرب می‌توان کشور را در گام دوم انقلاب اسلامی به اهداف و چشم‌انداز مطلوب رساند.

جزئیات کاندیداتوری علیرضا افشار در انتخابات 1400
جزئیات کاندیداتوری علیرضا افشار در انتخابات 1400

 

گره زدن حل مشکلات به جلب رضایت بیگانگان خطای بزرگی است. نباید منتظر اجازه سلطه طلبان برای پیشرفت داخلی ماند، هرچند از همه فرصت‌ها با زیرکی و شجاعت تمام باید استفاده کرد. جبهه انقلاب اسلامی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار است، تعدد نامزدهای جبهه انقلاب به شرط منتهی شدن به وحدت یک فرصت‌ است، همبستگی اضلاع مختلف این جبهه رمز موفقیت است.

اختلاف و عدم ارتباط نامزدهای جبهه انقلاب آفتی بسیار خطرناک برای تحقق اهداف مقدس این جبهه است. بنده همه توان خویش را برای انسجام نامزدهای جبهه انقلاب و برپایی دوستی و کارآمدی آنها به کار خواهم بست. اینجانب با این رویکرد، آمادگی خویش را برای نامزدی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اعلام می‌کنم و امیدوارم با جدیت و فداکاری از منافع ملی و اعتلای نظام اسلامی پایداری کنم و اعتماد مردم را کسب نمایم.»

مطالب مرتبط:

بیوگرافی علیرضا افشار کاندیدای انتخابات 1400

بیوگرافی علیرضا افشار کاندیدای انتخابات 1400
بیوگرافی علیرضا افشار کاندیدای انتخابات 1400

 

علیرضا افشار (زادهٔ ۱۳۳۰) نظامی اهل ایران و از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنگ ایران و عراق است. او یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بود که گروگان‌گیری در سفارت آمریکا را آفریدند.

 پس از اتمام تحصیلات متوسطه در زادگاه خود، برای گذراندن تحصیلات تکمیلی وارد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف شد. افشار در دوران پیش از انقلاب، به واسطه فعالیت‌های سیاسی، توسط ساواک دستگیر شد و مدتی را در زندان بود. افشار همچنین از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بود و در ماجرای گروگان‌گیری سفارت ایالات متحده آمریکا حضور داشت.

 علاوه بر آن، او از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود. این تشکل، نقش کلیدی در مقابله با اقدامات مسلحانه سازمان مجاهدین خلق ایران علیه نظام جمهوری اسلامی در تابستان ۱۳۶۰ داشت. بسیاری از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، پایه‌گذاران رده‌های فرماندهی در سپاه پاسداران شدند.

پس از انقلاب، با تأسیس جهاد سازندگی در بهار ۱۳۵۸ به عضویت در نخستین شورای مرکزی جهاد سازندگی درآمد و تا سال ۱۳۶۱ در آنجا بود. فیروزآبادی که در آن سال، علاوه بر ریاست جمعیت هلال احمر، در شورای مرکزی جهاد سازندگی نیز منصوب شده بود معتقد است خروج افشار از جهاد سازندگی، به دلیل اختلاف با دیدگاه‌های عبدالله نوری (نماینده ولی فقیه در جهاد سازندگی) بود. افشار پس از خروج از جهاد سازندگی، به سپاه رفته و سخنگوی رسمی سپاه شد.

 پس از اتمام مأموریت در دانشگاه امام حسین، به ستاد کل نیروهای مسلح منتقل شده و جایگزین مهدی چمران در ستاد کل شد.

 بدین ترتیب به‌طور همزمان، به معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح و نیز ریاست بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منصوب شد. وی تا سال ۱۳۸۶ که وارد قوه مجریه شد، همچنان در سمت معاونت فرهنگی ستاد کل باقی بود اما در فروردین ۱۳۸۳ از ریاست بنیاد حفظ آثار استعفا داد تا محمد باقرزاده به جای او منصوب شود. او عدم امکان ادامه همزمان دو مسئولیت را دلیل استعفای خود یاد کرده بود.

 ۲۸ تیر همان سال، افشار به عنوان نماینده امور مجلس ستاد کل نیروهای مسلح، مسئول راه‌اندازی دفتر امور مجلس ستاد کل در ساختمان مجلس شورای اسلامی گردید. در آن هنگام هنوز معاونت حقوقی و امور مجلس در ستاد کل ایجاد نشده بود و ارتباطات با مجلس شورای اسلامی، از طریق معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع انجام می‌شد.

سوابق علیرضا افشار

  • معاون سیاسی وزیر کشور
  •  معاون وزیر کشور در امور اجتماعی، فرهنگی و شوراها
  •  قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی و رئیس مرکز امور اجتماعی وزارت کشور
  • افشار در هنگام تشکیل دولت نهم، یکی از گزینه‌های مطرح برای تصدی وزارت دفاع بود.

آنچه دیگران می خوانند:

گزارش از علی اکبر رضایی