شنبه, ۰۷ تیر ۱۳۹۹ ۱۳:۵۱
درمان کرونا در خانه

درمان 5 روزه کرونا در خانه

درمان کرونا در خانه
بسیاری از مبتلایان به کرونا می توانند در دوران قرنطینه خانگی با روش هایی ساده بیماری خود را درمان کنند و به بهبودی دست یابند.

تیتربرتر؛ ویروس کرونا در ظرف پنج ماه اخیر در زندگی مردم ورود کرده است و همه با رعایت ضوابط و پروتکل های بهداشتی سعی دارند که خود را در برابر این بیماری همه گیر و قابل انتقال به دیگری مصون بدارند.

این روزها به میزانی درباره علائم شایع کرونا اطلاعات در اختیار مردم قرار گرفته است که هر قشری با هر سطح سوادی با اطلاعات عمومی این بیماری نوپدید کرونا آشنایی دارند.

در این میان بسیاری از مبتلایان به کرونا نیاز به بستری ندارند و با مراقبت های خانگی و عدم حضور در جمع های عمومی و خانوادگی در سطح گسترده می توانند به سادگی بیماری خود را درمان کنند و البته استفاده از داروها نیازمند تشخیص و تجویز پزشک معالج است.

هر ۳۳ ثانیه یک ایرانی مبتلا به کرونا می‌شود

هر ۳۳ ثانیه یک ایرانی مبتلا به کرونا می‌شود
هر ۳۳ ثانیه یک ایرانی مبتلا به کرونا می‌شود

براساس اعلام معاون کل وزارت بهداشت ؛ هر ۳۳ ثانیه در کشور ما یک نفر به کرونا مبتلا می‌شود و هر ۱۳ دقیقه یک نفر در کشور به دلیل کرونا فوت می‌کند، این موضوع  زنگ خطری است که باید تلاش کنیم فاصله‌گذاری را بیشتر رعایت کنیم

رعایت فاصله فیزیکی یک متری ۸۲ درصد، استفاده از ماسک ۸۵ درصد و استفاده از پوشش محافظ چشمی ۷۸ درصد انتقال ویروس را کاهش می‌دهد که ارقام بسیار مهم و قابل تاثیری هستند

از امروز پویش استفاده همگانی از ماسک با هشتگ "من-ماسک-می‌زنم" در کشور آغاز می‌شود که انتظار ما از همگان این است که با هر دیدگاه و نظری در این کار بزرگ، همکاری و همراهی داشته باشند.

درمان کرونا در قرنطینه خانگی

درمان کرونا در قرنطینه خانگی
درمان کرونا در قرنطینه خانگی

 

این روزها که موج دوم ویروس کرونا در استان های مختلف شیوع پیدا کرده است عموم شهروندان به طرق مختلف به دینال این مهم هستند که اگر به این ویروس مبتلا شدند چه کارهایی انجام دهند.

دکتر حسین کرمانپور مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی که به علت ابتلا به کرونا ویروس جدید مدتی در قرنطینه خانگی به سر برد در این باره توصیه های جامع و کاملی را بیان کرده است که در ادامه به شرح آن می پردازیم.

توصیه های درمانی برای بیماران کرونایی در خانه

توصیه های درمانی برای نجات بیماران کرونایی
توصیه های درمانی برای بیماران کرونایی در خانه

 

تب و درد: قرص استامینوفن ۵۰۰ تا حداقل هر ۴ ساعت، آبی است بر آتش! بدن‌شویه همراه با مایعات زیاد اثر قرص را تا چند برابر افزایش می‌دهد.

- دمای بالای ۲۷ درجه به منزله دار زدن ویروس کروناست. اگر از لباس کمتر استفاده می‌کنید بهتر است دمای اتاق ۲۸ و حتی گرمتر باشد تا سطوح تاب‌آوری ویروس را کاهش دهد.

تنگی نفس؛ اگر اکسیژن ندارید تمرین پرسازی ریه‌ها را انجام دهید. ریه‌ها را تا حدی که می‌توانید از هوا پر کنید و روی پنجه‌های پا همینطور که نفس می‌گیرید بنشینید کمی تامل و همینطور که بازدم می‌کنید بایستید.

- به تواتر مایع بنوشید خصوصا آب. مایعات را در مزه‌های مختلف؛ هرچه رنگ ادرار روشن‌تر، حال شما بهتر خواهد بود.

- روزها سرخودتان را به چیزی گرم کنید تا شب از فرط خستگی خوابتان ببرد وگرنه شب و روز عوض می‌شود و این به بیقراری شما خواهد افزود.

بیشتر بخوانید: چگونه تست رایگان کرونا بدهیم؟

بی اشتهایی و تهوع رنج فوق‌العاده‌ای است. شربت دیفن هیدرامین ۱۰ سی‌سی ویژه بزرگسالان، نیم ساعت قبل از وعده غذایی تا ۸۰ درصد شما را آرام‌تر می‌کند.

- تب پایین ( ۳۷/۸ تا ۳۸/۳)، بدن درد، خارش و ناراحتی گلو، سردرد ، سرفه، تهوع و دلپیچه، لرز مختصر، آب‌ریزش بینی، عطسه، اسهال مادامی که در ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت اولیه همه علایم با هم و رو به افزایش گذارد و علایم جدیدی مثل تند شدن تنفس بیش از ۲۴ در دقیقه یا تب ماندگار بالای ۳۸/۵ داشتید توصیه می‌کنم در خانه نمانده و به بیمارستان مراجعه کنید.

ثابت ماندن و کم شدن علایم نشان می‌دهد مدیریت شما و اهل خانه عالی است و با همین دست فرمان ویروس را به روز پنجم و ششم برسانید گورش را کنده‌اید.

مادامی که غذا و مایعات و میوه‌ها و سبزیجات تازه می‌خورید به‌ هیچ وجه توصیه به خوردن مکمل‌ها نظیر زینک، ویتامین‌ها، آهن و ... ندارم. در لبنیات هم اصلا زیاده‌روی نکنید! ترکیب خورد شده و نه آب‌گیری سیب و به برای من عالی بود.

کرونا در دمای یخچال قادر به حیات است؛ تا می‌شود چیزی را فریز نکنید و اگر مجبور شدید دفراس کنید با احتیاط در فر و در دمای بالا اقدام کنید تا مطمئن شوید ویروس را نابود کرده‌اید.

مسواک شما و اهل خانه یکی از جایگاه‌های رشد ویروس است. بعد از هر بار مسواک زدن نیم ساعت مسواک را در آب نمک ۳۰ تا ۴۰ درجه قرار دهید گویا آن را استریل کرده‌اید.

حمام حالتان را بهتر می‌کند. دمای حمام باید گرم باشد و بلافاصله پس از دوش گرفتن خشک و زیر لحاف بخزید تا سردتان نشود.

  •  اگر عاشق چای داغی هستید، ادامه دهید.
  •  مصرف نان را به حداقل برسانید.
  •  مصرف سوپ کم ملات پر آب را بالا ببرید.
  •  در صورتی که سردتان نمی‌شود پنجره‌ها را مقداری باز نگه دارید تا کل خانه هوا جریان یابد.
  •  اگر ریه اجازه می‌دهد، اسپند بسیار مختصر دود کنید تا دودش بوی بیماری را از خانه بیرون ببرد.
  •  حوله‌ها را خشک نگه‌ دارید یا با دستمال کاغذی دست را خشک کرده و دور بیندازید.
  •  خدا پر رنگ‌ترین است؛ دلتان را اسیر کم رنگ‌ها نکنید.
  •  اگر تا روز ۵ و ۶ بتوانید ویروس را مدیریت کنید؛ ایمنی بدن‌تان آنقدر قوی شده که ویروس را فتیله پیچ کند.

گردآورنده: الهام خلیلی خو