دوشنبه, ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ ۲۳:۳۸

اپلیکیشن های اندرویدی جعلی دریافت رمز یک‌بارمصرف

اپلیکیشن های اندرویدی جعلی دریافت رمز یک‌بارمصرف
سرهنگ "سید مصطفی مرتضوی" گفت: با توجه به الزام بانک ها برای عملی کردن رمزهای یکبار مصرف (پویا)، کلاهبرداران سایبری با طراحی اپلیکیشن های جعلی رمز ساز به دنبال سرقت اطلاعات بانکی کاربران هستند تا بدین وسیله با دسترسی به اطلاعات کاربران نسبت به خالی کردن حساب آن ها اقدام کنند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: جهت فعال‌سازی، نرم‌افزار جعلی از کاربر اطلاعات کارت‌بانکی نظیر شماره کارت،cvv2، رمز اینترنتی ایستا و تاریخ انقضای کارت را می کند که درنهایت با توجه به فعال بودن رمز دوم ایستا منجر به سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران می‌شود.
وی با بیان اینکه  برای دریافت رمز یک بار مصرف نیازی به پرداخت وجه و یا ثبت نام در هیچ سایتی نمی باشد، گفت: به کاربران فضای مجازی توصیه می کنیم به پیام ها و درخواست‌های مشکوک بخصوص پیامک‌ها از خصوط شخصی اعتنا نکرده و اپلیکیشن های مورد نیاز را از منابع معتبر و رسمی دریافت کنند، همچنین حتماً برای نصب و فعال‌سازی رمز دوم پویا به سایت رسمی بانک مربوطه مراجعه کنند.
ایشان با اشاره به اینکه آگاهی بخشی و پیشگیری از وقوع جرائم در فضای مجازی از اولویت‌های پلیس فتا است، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند به‌صورت مستمر برای مطالعه اخبار جرائم سایبری و همچنین گزارش جرائم سایبری به وب‌سایت ‎www.cyberpolice.ir بخش گزارش مردمی مراجعه کنند.