پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: شنبه, ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۱ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۰ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
چهارشنبه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ۱۷:۰۸
۱۱
۱
نسخه چاپی

فیلم| علت اصلی پخش نشدن مستند همتی کاندیدای انتخابات 1400

فیلم| علت اصلی پخش نشدن مستند همتی کاندیدای انتخابات 1400
فیلم مستند همتی کاندیدای انتخابات 1400 منتشر شد.

به گزارش تیتربرتر؛ صداوسیما اعلام کرده بود که مستند همتی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در فرصت مشخص شده به پخش نرسیده است و به همین علت این مستند پخش نشد. در پایان این خبر می توانید فیلم مستند عبدالناصر همتی را ببینید.

علت پخش نشدن مستند عبدالناصر همتی

علت پخش نشدن مستند عبدالناصر همتی
علت پخش نشدن مستند عبدالناصر همتی

 

مستند انتخاباتی عبدالناصر همتی که قرار بود ساعت ۲۰ شب گذشته ۱۱ خرداد روی آنتن برود پخش نشد.

 کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در اطلاعیه‌ای درباره دلیل پخش نشدن مستند عبدالناصر همتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در شب گذشته ۱۱ خرداد اعلام کرد: نوبت پخش مستند عبدالناصر همتی بر اساس قرعه‌کشی، به نماینده قانونی ایشان ابلاغ شده بود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: از آنجا که ستاد ایشان در فرصت قانونی قادر به ارائه مستند نشده است، لذا این برنامه پخش نشده است.

عبدالناصر همتی پیش از این در توئیتر خود درباره دلیل پخش نشدن این مستند از سانسور و موضوعات مطرح شده در آن سخن گفته بود.

بیوگرافی عبدالناصر همتی 

بیوگرافی عبدالناصر همتی 
بیوگرافی عبدالناصر همتی 

 

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در سال ۱۳۳۶ به دنیا آمد. او متولد شهر کبودرآهنگ در استان همدان است.

همتی دارای دکتری اقتصاد از دانشگاه تهران بود و به‌عنوان دانشیار دانشکده‌ی اقتصاد همین دانشگاه مشغول فعالیت است.

عبدالناصر همتی با رتبه اول دوره کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران را آغاز کرده بود و در سال ۱۳۵۹ مسئول کمیته اقتصادی جهاد دانشگاهی بود.

همتی دارای تألیفات و پژوهش‌های زیادی در رشته اقتصاد است که مهم‌ترین آن‌ها کتاب «اقتصاد کلان، مقدمه‌ای بر سیاست‌های پولی و مالی» است. این کتاب چهار بار تجدید چاپ شده‌است. کتاب‌های «توسعه اقتصادی»، «مشکلات اقتصادی جهان سوم» و «اقتصاد نفت» نیز از تألیفات اوست.وی چندین کتاب ترجمه و ده‌ها مقاله علمی که در نشریات و کنفرانس‌های بین‌المللی ارائه کرده‌است در کارنامه خود دارد.

سوابق اجرایی همتی

  • رئیس واحد مرکزی خبر ـ ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۷
  • مدیر پخش اخبار صدا و سیما ـ ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸
  • معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ـ ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳
  • رئیس کل بیمه مرکزی ایران (و رئیس شورای عالی بیمه) ـ ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۵
  • رئیس هیئت مدیره شرکت بیمه اتکایی آسیایی (Asian-Re)
  • استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران ـ از ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۵
  • رئیس کل بانک مرکزی - از مرداد ۱۳۹۷ تا خرداد 1400

مطالب مرتبط:

شانس همتی در انتخابات 1400

عبدالناصر همتی با لباس کاراته در کنار استاد دانشفر
عبدالناصر همتی با لباس کاراته در کنار استاد دانشفر

 

با نزدیک‌شدن به زمان انتخابات ریاست‌جمهوری در 28 خرداد 1400 رفته رفته با معرفی و تشریح برنامه های کاندیداها تنور انتخابات دارد داغ می شود

قبل از اینکه همتی در انتخابات ثبت نام کند،محمد مهاجری، عضو شورای سردبیری خبرآنلاین، نوشت: «بنا بر آنچه اطلاع یافته‌ام، نامزد جدیدی که وارد انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم خواهد شد، آقای عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی است. این کاندیداتوری در راستای این نظریه انجام می‌شود که معتقد است مشکل اصلی کشور، اقتصاد است و یک رئیس‌جمهور اقتصاددان می‌خواهد».

او که زمان انتخاب به‌عنوان رئیس بانک مرکزی سهمیه کارگزاران در دولت روحانی معرفی شده بود، شاید نیم‌نگاهی هم به حمایت این حزب در انتخابات ۱۴۰۰ داشته باشد. هرچند همتی همان‌ زمان انتصابش در جلسه‌ای، پاسخ تمام شایعات را درباره خود داده و گفته است پنج سال است که دیگر در جلسات حزب کارگزاران سازندگی شرکت نمی‌کند و به‌نوعی دیگر عضو این حزب نیست. این پاسخ شاید پایانی باشد بر شایعه سهمیه حزب کارگزاران سازندگی در نظام بانکی کشور؛ اما به معنای پایان رابطه او با این حزب نبوده است.

حضور همتی در رأس هرم مدیریتی بانک مرکزی هم‌زمان با تلاطم‌های شدید در بازار ارز، چند برابر شدن قیمت دلار و‌ افزایش فشارهای تحریم بود. او توانست با تغییراتی در سیاست‌های بانک مرکزی از بی‌ثباتی شدید در بازار ارز بکاهد. منتقدان عملکرد او در بانک مرکزی معتقدند سیاست‌های بانک مرکزی در زمان ریاست او «دستوری» بوده و در بلندمدت تاثیر نامطلوبی بر اقتصاد ایران خواهد داشت، اما در مقابل گروهی دیگر از کارشناسان اقتصادی می‌گویند که همتی توانسته است استقلال را به بانک مرکزی بازگرداند و اقدامات او در بازار ارز مانع به وجود آمدن بحران‌های جدی ناشی از تحریم‌ها شد.

از جمله اظهارنظرهای خبرساز همتی در دوران حضورش در بانک مرکزی به سخنان صریحش درباره‌ی لوایح مربوط به FATF برمی‌گردد: «چین و روسیه به ما اطلاع داده‌اند که وارد شدن ایران به لیست سیاه FATF تاثیر منفی بر مبادلات بانکی کشورمان با آنها خواهد داشت. بهتر است که اینگونه سوال بپرسیم که چه تضمینی وجود دارد که با رفتن ایران به لیست سیاه FATF وضعیت مردم بدتر نشود؟ من به صلاح سیستم بانکی کشور می‌دانم که عضو FATF شویم»

آقای همتی از چهره‌های اقتصادی است که در کارنامه‌ی کاری خود در قریب به سه دهه‌ی اخیر تجربه‌ی حضور در سطوح عالی مدیریتی در حوزه بیمه‌ای و‌ بانکی داشته است و برخی بر این باورند که به دلیل مشکلات اقتصادی موجود می‌تواند در انتخابات ۱۴۰۰ به‌عنوان یک چهره‌ی اقتصادی مقبول جامعه قرار بگیرد.

نقاط قوت و ضعف همتی در انتخابات 1400

عبدالناصر همتی با لباس کاراته در کنار استاد دانشفر
عبدالناصر همتی با لباس کاراته در کنار استاد دانشفر

 

عبدالناصر همتی یک مدیر اقتصادی است؛ اما اینکه مدیر اقتصادی موفقی بوده یا نه؟ خود جای بحث و بررسی تخصصی دارد. به‌هرحال او جزء معدود مدیرانی است که سابقه کار رسانه‌ای داشته و همتی در سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۳ در سازمان صدا‌و‌سیمای جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کرد و تا معاونت سیاسی این سازمان پیش رفت. او ۹ سال مدیرکل خبر و پنج سال معاون سیاسی صدا‌و‌سیما بود.

او در دوران جنگ ایران و عراق، از مسئولان تبلیغات جنگ بود. همین سابقه نشان از آگاهی او از قدرت رسانه و تبلیغات دارد و شاید این سکوتی که این روزها درباره نامزدی او بعد از توییت مهاجری حاکم شده است، یکی از برنامه‌های همتی برای دورماندن از نقدها باشد.

همه ما او را به‌عنوان بانک‌دار، سیاست‌مدار و مدیر ارشد اجرائی می‌شناسیم که هم‌اکنون به‌عنوان رئیس‌کل بانک مرکزی ایران و نیز استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران فعالیت می‌کند.

اگر بخواهیم جزئی‌تر به گذشته کاری همتی نگاهی بیندازیم، باید بدانیم که او دانش‌آموخته دکترای اقتصاد از دانشگاه تهران است و فعالیت سیاسی خود را از سال ۱۳۵۹ در سازمان صداوسیما آغاز کرد و تا ۱۳۶۸ به‌عنوان مدیرکل خبر فعالیت کرد و از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ معاون سیاسی سازمان صداوسیما بود. او از سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۵ به مدت ۱۲ سال، ریاست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشت. او از ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۲ برای مدت هفت سال مدیرعامل بانک سینا و از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ نیز مدیرعامل بانک ملی ایران بود.

همتی از ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ برای بار دوم ریاست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشت. او به‌مدت پنج سال در زمان حسن روحانی عضو کمیته اقتصادی شورای‌عالی امنیت ملی بود.

آنچه دیگران می خوانند:

گردآورنده: علی اکبر رضایی

فیلم مستند عبدالناصر همتی




+ 11
مخالفم - 8
نظرات : 1
منتشر نشده : 0
 
pt
+0
unlike
-0
رحمان محمدی اصل ۰۰/۰۳/۱۳ - ۱۶:۵۴
پاسخ
comments آقای همتی بانک مرکزی چگونه مفسدان بانک تجارت کرمان را از مجازات رهانید بتهر است در این باره توضیح دهید/2
 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری