سه شنبه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ ۲۱:۲۵
۱
۰
نسخه چاپی
فواید روغن جوجوبا برای چهره ، مو ، بدن و موارد دیگر

واقعیت بررسی شد

فواید روغن جوجوبا برای چهره ، مو ، بدن و موارد دیگر
روغن جوجوبا (تلفظ ho-ho-ba) مایعی است که از بذر گیاه Simmondsia chinensis (جوجوبا) حاصل می شود ، که درختچه ای بومی جنوب آریزونا ، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است.
به گزارشتيتربرتر؛

اگرچه روغن نامیده می شود ، در واقع موم گیاه مایع است و در داروهای قومی برای تعدادی از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است. آمریکایی های بومی از روغن جوجوبا برای درمان زخم ها و کبودی ها استفاده می کنند.

روغن جوجوبا برای چه چیزی بهتر است؟ امروزه معمولاً برای درمان آکنه ، آفتاب سوختگی ، پسوریازیس و پوسته پوسته پوستی استفاده می شود. همچنین توسط افرادی که جوش خورده اند استفاده می شود ، زیرا باعث رشد مو می شود. از آنجا که جوجوبا نرم کننده است ، پوست را تسکین داده و فولیکول های مو را از بین می برد.

بسیاری از مردم روغن جوجوبا را به عنوان روغن حامل برای استفاده های اساسی از روغن ، از جمله ساختن پوست طبیعی و محصولات مو ، می دانند ، اما در واقع این یک مرطوب کننده و موثر پوست نیز به خودی خود است. شما تعجب خواهید کرد که بدانید که فقط گذاشتن چربی روغن جوجوبا روی پوست شما چه کاری می تواند انجام دهد!

روغن جوجوبا چیست؟

گیاهان بالغ جوجوبا بوته های چند ساله چوبی هستند که با تغییر فصل ، برگ های آنها ریخته نمی شود. هنگام کاشت از بذر ، گیاهان جوجوبا برای تولید گل می توانند تا سه سال طول بکشد ، و جنسیت را فقط با گل ها می توان تعیین کرد. گیاهان ماده از گل بذر تولید می کنند و گیاهان نر نیز گرده افشان می کنند. دانه های جوجوبا کمی شبیه به دانه های قهوه هستند ، اما به طور معمول بزرگتر هستند و شکل همیشه یکنواخت نیست.

ساختار شیمیایی روغن جوجوبا با سایر روغنهای گیاهی تفاوت دارد زیرا این یک موم بسیار اشباع نشده است. به عنوان موم ، روغن جوجوبا برای صورت و بدن بسیار مفید است زیرا از پوست محافظت می کند ، کنترل رطوبت را انجام می دهد و باعث تسکین پوست و مو می شود.

در دمای اتاق ، روغن جوجوبا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده مایع است. مانند برخی روغنها ، روغن جوجوبا تجزیه نمی شود و سفت نمی شود. این در واقع ماندگاری بسیار طولانی دارد و این باعث می شود محصولات و کاربردهای آرایشی آنرا خوب کنند.

روغن جوجوبا حاوی ترکیبات مفیدی از جمله ویتامین E ، ویتامین B کمپلکس ، سیلیکون ، کروم ، مس و روی است. درصد ید بسیار بالایی از ید 82 درصد است که به روغن جوجوبا قدرت خود را برای بهبودی می بخشد. همچنین حاوی سه اسید چرب است: اروسیک (13.6 درصد) ، گادولئیک (71.3 درصد) و اولئیک (2/11 درصد).

8 مزایای روغن جوجوبا

1. پوست را مرطوب می کند

آیا روغن جوجوبا یک مرطوب کننده خوب پوست است؟ این در واقع یکی از بهترین مزایای روغن جوجوبا است ، این به دلیل توانایی عمل جوجوبا درست مانند روغن های طبیعی پوست ما است.

غدد سباسه ما غدد میکروسکوپی در پوست ما هستند که ماده روغنی یا مومی به نام سبوم را ترشح می کنند. بافت و استفاده از سبوم بسیار شبیه به روغن جوجوبا است ، بنابراین با افزایش سن غدد سباسه ما سبوم کمتری تولید می کنند ، به همین دلیل پوست و موی خشک خود را به دست می آوریم - حتی می تواند منجر به شوره سر یا خارش پوست سر شود.

جوجوبا نقش سبوم را بازی می کند و برای مرطوب کردن پوست و مو کار می کند وقتی بدن ما از انجام طبیعی آن دست بکشد. از طرف دیگر ، سبوم بیش از حد ، که در دوران بلوغ اتفاق می افتد یا وقتی سطح هورمون زیاد است ، می تواند منجر به پوستی روغنی و آکنه شود. روغن جوجوبا باعث افزایش چربی یا روغن اضافی آن می شود و سطح روغن شما را متعادل نگه می دارد. این باعث می شود یک درمان طبیعی قوی برای اگزما و همچنین درمان خانگی برای آکنه باشد ، به علاوه برای سایر شرایط خشکی پوست نیز مناسب است.

روغن جوجوبا نرم کننده است - به این معنی که پوست ما را مرطوب می کند و از تحریکات یا لکه های پوسته پوسته و زبر جلوگیری می کند. خشکی پوست در اثر از بین رفتن آب در لایه بالایی پوست ایجاد می شود. روغن جوجوبا با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست کار می کند که آب در پوست را به دام می اندازد. روی صورت ، گردن ، دست ها ، پا و مو شما کار می کند. شما می توانید از آن در هر کجای بدن استفاده کنید زیرا کاملاً طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی حاوی واکنش آلرژیک ندارد.

براساس تحقیقات منتشر شده در ژورنال بین المللی علوم مولکولی ، جوجوبا اثرات ضد التهابی را اثبات کرده است و در انواع شرایط پوستی از جمله عفونت های پوستی ، پیری پوست و بهبود زخم ها کاربردهای بالقوه ای دارد. همچنین شواهدی وجود دارد که روغن جوجوبا را برای آکنه و درماتیت سبورئیک (پوست خشک ، پوسته پوسته) و اگزما نشان می دهد.

2. آرایش را با خیال راحت از بین می برد

استفاده از روغن جوجوبا بر روی صورت کاملاً بی خطر است. در واقع ، این برای پوست شما مفید است. استفاده از محصولات معمولی حاوی لیست طولانی از مواد شیمیایی که باعث تحریک می شوند ، ایمن نیست.

به جای استفاده از مواد پاک کننده آرایشی که حاوی مواد شیمیایی است ، روغن جوجوبا یک ابزار طبیعی است که هنگام استفاده از آن ، کثیفی ، آرایش و باکتری ها را از روی صورت شما خارج می کند. حتی برای تمیز کردن آرایش چشم بی خطر است و ضد حساسیت است.

3. از سوختگی تیغ جلوگیری می کند

دیگر لازم نیست از کرم تراشیدن استفاده کنید - در عوض ، بافت مومی روغن جوجوبا تهدیدهای برای تراشیدن مانند بریدگی و سوختگی تیغ را از بین می برد. این فقط روغن جوجوبا برای فواید پوست است. به علاوه ، برخلاف برخی از کرم های اصلاح ، حاوی مواد شیمیایی که منافذ شما را مسدود می کند ، روغن ارگانیک جوجوبا 100 درصد طبیعی است و باعث تقویت پوست سالم می شود.

قبل از تراشیدن روغن جوجوبا را امتحان کنید تا سطح صافی برای تراشیدن ایجاد شود و بعد از تراشیدن آن را بمالید تا پوست خود را مرطوب کرده و سرعت بریدگی را بهبود بخشد.

4- سلامت پوست را ارتقا می بخشد

روغن جوجوبا چگونه به پوست شما کمک می کند؟ روغن جوجوبا غیر پزشکی است ، به این معنی که منافذ آن را مسدود نمی کند. اگرچه این روغن است - و ما معمولاً فکر می کنیم که روغن که روی پوست ما قرار می گیرد ، باعث ایجاد شکستگی می شود - روغن جوجوبا به عنوان محافظ و پاک کننده پوست عمل می کند.

روغن جوجوبا سرشار از ید است ، که باکتری های مضر مبارزه می کند و منجر به شکستگی می شود. آنتی اکسیدان های موجود در روغن جوجوبا خطوط ریز ، چین و چروک را تسکین می دهند و به طور طبیعی سایر علائم پیری را کند می کنند.

روغن جوجوبا همچنین می تواند روند بهبود زخم را تسریع کند ، همانطور که در مطالعهای انجام شده در گروه محیط زیست و علوم زندگی در ایتالیا انجام شده است. نتایج نشان داد که روغن جوجوبا سرعت بستن زخم را تسریع می کند و سنتز کلاژن را تحریک می کند. در این مطالعه همچنین آمده است که روغن جوجوبا هنگام استفاده بر روی پوست دارای اثرات سمی بسیار کمی است.

یک تحقیق در سال 2012 که در آلمان انجام شده است ، توانایی روغن جوجوبا را در کاهش ضایعات پوستی و بهبود وضعیت کلی پوست برای 194 شرکت کننده که ماسک های سفالی با روغن جوجوبا را در صورت خود دو تا سه بار در هفته اعمال می کردند ، مورد بررسی قرار داد. 54 درصد از شرکت کنندگان گزارش دادند که پس از شش هفته استفاده از روغن جوجوبا ، ضایعات پوستی به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

5- سلامت مو را ارتقا می بخشد

روغن جوجوبا برای مو باعث تقویت رطوبت و بهبود بافت موهای شما می شود. همچنین پوست سر را درمان می کند و از شوره سر خلاص می شود. می توانید از روغن جوجوبا برای افزودن درخشش و نرم کردن موهای خود استفاده کنید ، به علاوه باعث می شود فرسودگی به طور طبیعی از بین برود. این گزینه بسیار بهتری است که با استفاده از نرم کننده ها یا محصولات موی پر از مواد شیمیایی خطرناک ، که فقط موهای شما را خشک تر و چسبان تر می کند.

برای خنثی کردن موهای خود ، چند قطره روغن جوجوبا را به برس یا مستقیماً به موهای خود اضافه کنید - برس شما به آرامی طی می شود و تهدید قطعات شکسته را از بین می برد.

روغن جوجوبا اخیراً برای درمان آلوپسی مورد توجه قرار گرفته است ، یعنی ریزش مو در اثر عفونت قارچی یا آسیب رساندن به ساقه مو و فولیکول ها. مطالعات نشان داده است که استفاده از آروماتراپی در درمان ریزش مو مؤثر است. یک مطالعه از مرکز پزشکی دانشگاه مریلند نشان داد که ماساژ پوست سر با ترکیبی از چندین روغن اساسی رشد مو را بهبود می بخشد. نتایج مطالعه نشان می دهد که روغن هایی مانند روغن اسطوخودوس ، روغن رزماری ، روغن آویشن و اسانس چوب سدر موثر بوده اند.

از آنجا که روغنهای اساسی می توانند برای برخی افراد باعث تحریکات پوستی شوند ، این مطالعه نشان داد که مخلوط کردن آنها با روغن جوجوبا مؤثر است. تحقیقات نشان می دهد که اضافه کردن سه تا شش قطره روغن ضروری به یک قاشق غذاخوری روغن جوجوبا به عنوان یک درمان ریزش مو به دلیل درمان فولیکول های موی خشک عمل می کند. با برگرداندن رطوبت ، پوست سر در حالت سالم تری قرار دارد و احتمال رشد مو بیشتر است.

6. حاوی ویتامین E است

ویتامین E نقش آنتی اکسیدان را بازی می کند. این دیواره های مویرگی در پوست شما را تقویت کرده و رطوبت و خاصیت ارتجاعی را بهبود می بخشد و به عنوان یک ماده مغذی ضد پیری طبیعی در بدن شما عمل می کند. مطالعات نشان می دهد که ویتامین E به کاهش التهاب در بدن و پوست شما کمک می کند و به حفظ ظاهری سالم و جوان کمک می کند. این خاصیت آنتی اکسیدانی در مواقعی که در معرض دود سیگار یا اشعه ماوراء بنفش در معرض نور آفتاب هستند نیز محافظت می کند و در برابر سرطان پوست محافظت می کند.

هنگام استفاده از روغن جوجوبا حاوی ویتامین E ، توسط لایه اپیدرم پوست جذب می شود و می توان از آن برای درمان آفتاب سوختگی استفاده کرد که یکی از دلایل اصلی بروز سرطان پوست است. از آنجا که باعث سرعت بخشیدن به ترمیم سلول می شود ، می توان از آن برای درمان جای زخم ، آکنه و چروک نیز استفاده کرد. یکی دیگر از فواید ویتامین E توانایی آن برای کمک به ضخیم شدن مو است. این به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و مرطوب کننده آن است.

7. حاوی مجتمع ویتامین B است

ویتامین های گروه B نیز به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و به بدن در مقابله با رادیکال های آزاد و آسیب سلول کمک می کنند. ویتامین های B برای پوست شما و برای حفظ تعادل هورمون به طور طبیعی عالی هستند. به عنوان مثال ویتامین B5 (به نام اسید پانتوتنیک) در درمان واکنش های پوستی از پرتودرمانی کمک می کند و ممکن است باعث بهبود سرعت زخم و قطع شود. همچنین معلوم است که ظاهر پیری زودرس مانند چین و چروک و لکه های تیره روی پوست را به تاخیر می اندازد.

داده های جمع آوری شده از مطالعات اخیر حاکی از آن است که اسید پنتوتنیک به دلیل مکانیسم های خاصی که به کنترل کمک می کند ، اثر تسریع در روند بهبود طبیعی دارد. این ویتامین B5 فایده ای دارد که می توانید از آن با استفاده از روغن جوجوبا استفاده کنید ، پوست شما را از عفونت و باکتری ها حفظ می کند.

8- با قارچ ها و عفونت ها مبارزه می کند

روغن جوجوبا خاصیت ضد قارچی و ضد التهابی دارد. این بیماری می تواند قارچ ناخن پا ، پای ورزشکار را درمان کند و به خلاص شدن از زگیل کمک می کند.

یک مطالعه 2005 نشان داد که روغن جوجوبا یک ماده ضد التهاب مؤثر است که قادر به کاهش علائم التهاب در پنجه و گوش موش است. در این مطالعه همچنین مشخص شد که روغن جوجوبا یا همان موم مایع قادر به تشکیل زخمها بوده و روند بهبودی را تسریع می کند.

نحوه استفاده و از کجا بخریم

اگر تعجب می کنید روغن روغن جوجوبا را کجا بخرید ، خوشحال می شوید که می توانید در اکثر فروشگاه های مواد غذایی سالم موجود باشید ، و اخیراً در فروشگاه های بزرگ و سوپر مارکت ها نیز حضور داشته است. به طور معمول ، قیمت آن بین 5 تا 10 دلار برای یک بطری است. هنگام خرید روغن جوجوبا ، با مارک های ارگانیک سازگار باشید - می خواهید مطمئن شوید که این روغن 100 درصد جوجوبا است و هیچ افزودنی ای وجود ندارد که باعث تحریک پوست شما شود.

استفاده های زیادی از روغن جوجوبا وجود دارد ، بنابراین با اضافه کردن چند قطره از این ماده مفید نترسید که با محصولات مو و پوست خود آزمایش کنید. در اینجا چند مورد توصیه می شود:

مرطوب کننده صورت: چهار تا شش قطره روغن را صبح و شب هنگام خواب به صورت خود بمالید. آیا می توانید یک شب روغن جوجوبا را روی صورت خود بگذارید؟ کاملا. در حقیقت ، هنگام خواب ، پوست شما را تغذیه می کند.
مرطوب کننده مو: سه تا پنج قطره را به نرم کننده خود اضافه کنید یا یک یا دو قطره را روی موهای مرطوب بعد از دوش گرفتن بمالید. اگر انتهای شکاف یا بن بست دارید ، روغن جوجوبا را بعد از نشان دادن و قبل از یکدست کردن موهای خود ماساژ دهید.
کاهش چین و چروک: از یک تا سه قطره جوجوبا استفاده کنید و آن را در مناطق چروکیده بمالید ، سپس با حرکت دایره ای آن را روی پوست خود مالش دهید تا جذب شود. می توانید روزانه دو بار این کار را انجام دهید.
از بین بردن آرایش: سه تا پنج قطره روغن جوجوبا را به یک توپ یا پد پنبه اضافه کرده و آرایش را پاک کنید.
مومیایی کردن لب: هر وقت لازم باشد یک یا دو قطره روغن جوجوبا را روی لب خود بمالید.
مبارزه با عفونت ها: روزی دو بار یک تا سه قطره روغن جوجوبا را به منطقه آلوده یا تحریک شده اضافه کنید.
آفتاب سوختگی: یک ربع روغن جوجوبا را برای تسکین در مناطق آفتاب سوختگی مالش دهید. همچنین برای این کار می توانید جوجوبا و روغن نارگیل را با هم ترکیب کنید.
Repellant Mosquito: تحقیقات نشان می دهد که ترکیبی از روغن جوجوبا ، روغن نارگیل ، روغن کلزا و روغن ویتامین E ممکن است به دفع 3-4 ساعت پشه ها کمک کند.
آکنه مبارز: با استفاده از یک توپ نخی تمیز یا انگشتان تمیز ، به اندازه صبحانه و شب ، اندازه نعنا روغن جوجوبا را در مناطق مستعد آکنه بمالید. همچنین می توانید جوجوبا را با روغنهای ضروری ضد آکنه مانند صابون و اسطوخودوس ترکیب کنید.
تاریخچه و حقایق جالب

اولین کشت تجاری جوجوبا در مناطق کویری Negev و مناطق دریای مرده اسرائیل بود. روغن جوجوبا در دهه 1970 برای تولید لوازم آرایشی بسیار مهم شد ، وقتی نهنگ ممنوع شد و روغن نهنگ اسپرم دیگر در دسترس نبود. روغن جوجوبا جایگزین مناسبی برای روغن ورم اسپرم تلقی شد و از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی در سراسر ایالات متحده استفاده می شد.

تا سال 2000 ، شورای بین المللی صادرات جوجوبا انتظار داشت که تولید جهانی جوجوبا طی یک دوره 5 ساله 15 درصد افزایش یابد و با محبوبیت دستور العمل های DIY و مراقبت از پوست این روزها ، روغن جوجوبا همچنان به رسمیت شناخته می شود.

از روغن جوجوبا می توان به عنوان یک سموم طبیعی و بی خطر استفاده کرد. امروز ، این مورد استفاده می شود برای کنترل مگس های سفید بر روی همه محصولات زراعی و کپک پودری که روی انگور ایجاد می شود. این ماده بر روی سطح محصول مانع فیزیکی ایجاد می کند و حشره را از آن دور نگه می دارد. این جایگزین بسیار خوبی برای بسیاری از سموم دفع آفات تجاری است ، زیرا این ماده غیر سمی است و خطراتی برای موجودات دیگر در محیط ایجاد نمی کند.

دستور پخت

روغن جوجوبا به عنوان روغن حامل در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد. آن را با روغنهای اساسی مورد علاقه خود مخلوط کنید تا شستشوی صورت ، شامپو ، نرم کننده ، لوسیون بدن یا روغن ماساژ منحصر به فرد خود را ایجاد کنید.

لوسیون های معمولی مملو از مواد شیمیایی و عطرهای مصنوعی مضر هستند. در عوض ، این لوسیون کره بدن خانگی را امتحان کنید. روغن جوجوبا که با روغن نارگیل مخلوط شده ، ترکیب قدرتمندی از خاصیت آنتی اکسیدان و مرطوب کننده پوست است که باعث می شود پوست شما تازه و جوان به نظر برسد.

دستور العمل شستشوی بدن خانگی من کاملاً طبیعی و عاری از مواد شیمیایی است. این پوست شما را تمیز کرده و باکتری ها را از بین می برد و در ضمن تغذیه و ویتامین هایی برای نگه داشتن آن را هیدراته و سالم نگه می دارد.

1/4 فنجان روغن جوجوبا را به مالش بخار خانگی من اضافه کنید ، و از اینکه چگونه به باز کردن دستگاه تنفسی و بهبود سهولت در تنفس کمک می کند شگفت زده خواهید شد - همچنین بوی طراوت می بخشد.

سرم ضد پیری می تواند گران باشد و حاوی مواد شیمیایی مضر باشد. در عوض ، این دستور العمل سرم خانگی ضد پیری را امتحان کنید. این ماده حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی است که ضمن تحویل مواد مغذی حیاتی و هیدراتاسیون ، به پوست درخشنده و جوان به نظر می رسد.

اثرات جانبی احتمالی روغن جوجوبا

استفاده از روغن جوجوبا برای بیشتر افراد هنگام اعمال پوست بی خطر است ، حتی زنانی که باردار هستند و یا شیر می دهند. عوارض جانبی روغن جوجوبا ممکن است شامل یک بثورات و واکنشهای آلرژیک باشد.

علائم آلرژی روغن جوجوبا ممکن است شامل کهیر و خارش باشد. با این حال ، جوجوبا به عنوان hypoallergenic در نظر گرفته می شود و عوارض جانبی نادر است. اگر نگران حساسیت هستید ، قبل از استفاده از آن روی صورت یا سطوح بزرگتر ، تست وصله ای (اعمال جوجوبا در قسمت کوچکی از پوست) امتحان کنید.

مصرف جوجوبا از طریق دهان بی خطر نیست زیرا حاوی ماده شیمیایی بنام اسید اروسیک است که می تواند باعث آسیب قلبی و سایر عوارض جانبی جدی شود. استفاده از روغن جوجوبا را برای استفاده موضعی خارجی و استفاده برای مصرف آن قرار دهید.

افکار نهایی

روغن جوجوبا یک موم گیاهی مایع است که در انواع محصولات صورت و بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
از آنجا که جوجوبا نرم کننده است ، برای محافظت از پوست و جلوگیری از تحریکات کار می کند. همچنین دارای خواص مغذی و مرطوب کننده است. سرشار از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین E و ید است - تمام مواد مغذی که سلامت پوست و مو را تقویت می کند.
چندین استفاده روغن جوجوبا وجود دارد. برای بهبود آکنه ، مقابله با شرایط التهابی پوست و محافظت از پوست در برابر عفونت می توان مستقیماً بر روی صورت ، گردن و مناطق دیگر پوست اعمال کرد. روغن جوجوبا برای مو نیز به دلیل داشتن اثرات مرطوب کننده و تقویت کننده بسیار محبوب است.
جوجوبا برای استفاده موضعی بی خطر است. برای تست آلرژی ، قبل از استفاده از روغن روی سطوح بزرگتر یا صورت خود ، آزمایش پچ را امتحان کنید.

مترجم : امیرحسین بذلی



+ 1
مخالفم - 0
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری