پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر

تقویم تاریخ

امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
جمعه, ۲۷ دی ۱۳۹۸ ۱۷:۰۲
۱۰
۰
نسخه چاپی
معاون فنی سامانه کارت سوخت اعلام کرد؛

جزئیات جدید از نحوه کار با کارت سوخت

معاون فنی سامانه کارت سوخت اعلام کرد؛
معاون فنی سامانه کارت سوخت و مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی انتشار شایعاتی مبنی بر ضرورت سوخت گیری بر اساس مضرب 3.99 را رد کرد.

«شهرام رضایی»، مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های،نفتی، خاطر نشان کرد: نگرانی‎های ایجاد شده در سطح جامعه برای محاسبه میزان سوخت‌گیری به منظور جلوگیری از کاهش سهمیه کارت سوخت بی مورد بوده و هیچ نیازی نیست برای سوخت‌گیری و زدن بنزین چنین اعدادی لحاظ شود.

رضایی در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر کسر بخشی از سهمیه سوخت خودرو‌ها و انتشار برخی جداول و اعداد و ارقام از میزان محاسبات لیتراژ جهت جلوگیری کردن از کسر سهمیه گفت: همانطور که قبلا نیز اطلاع رسانی شده است برای سوخت گیری نیاز به محاسبه هیچ رقم یا عددی نیست بلکه مالکان باید صرفا دستورالعمل صحیح سوخت گیری را رعایت کنند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: فقط باید افراد بعد از اتمام سوخت گیری نازل را در جایگاه خود قرار داده و تا قبل از ندیدن «عبارت لطفا کارت خود را بردارید»، کارت خود را از نازل خارج نکنند.

معاون فنی سامانه کارت سوخت به مردم اطمینان داد که در صورت رعایت اصول سوخت‌گیری صحیح به هیچ وجه هیچ سهمیه‌ای از کارت سوخت شخصی افراد کسر نمی‌شود.

رضایی ادامه داد: افراد می‌توانند به میزان نیاز سوخت گیری کنند و به هیچ عنوان نیاز به سوخت‌گیری چهار لیتر- چهار لیتر نیست.

نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت

جزئیات جدید از نحوه کار با کارت سوخت
جزئیات جدید از نحوه کار با کارت سوخت

 

شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی نحوه پیگیری کارت‌های هوشمند سوخت را برای متقاضیان اعلام کرد.

بیشتربخوانید: آیا می شود کارت هوشمند سوخت را فروخت؟

متقاضیان کارت‌های هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس بر روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.

در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نمایان می‌شود که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات می‌شوید و با فعال کردن گزینه جست‌وجو، وضعیت کارت سوخت مشخص می‌شود.

متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از وضعیت کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله می‌توانند از آخرین وضعیت کارت خود باخبر شوند.

هم‌چنین افرادی که کارت سوخت آن‌ها از سال ۱۳۹۴ صادر و در باجه‌های معطله پست مانده، می‌توانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری کنند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.

اگر کارت سوخت مربوط به خودروهای نوشماره و یا ثبت‌نامی در سایت دولت همراه (GSB) باشد، مالکان باید مبلغ مصوب شده را بابت هزینه صدور کارت سوخت به متصدی تحویل دهنده کارت سوخت بپردازند.

شرکت ملی  پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده که متقاضیان در صورتی که در این باره سوال داشته باشند، می‌توانند به پورتال این شرکت با آدرس WWW.NIOPDC.IR مراجعه یا با شماره پاسخگویی ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.

درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت

شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی، پیش از این هم اعلام کرده بود صدور کارت سوخت هوشمند المثنی فقط از طریق دفاتر پلیس +۱۰ مقدور است، زیرا افرادی سودجو با هدف دستیابی به اطلاعات شخصی و کارت بانکی و کلاهبرداری از هموطنان و سوء استفاده های احتمالی اقدام به ایجاد  سایت های غیرمجاز کرده اند. بنابراین کسانی که کارت سوخت ندارند و تاکنون نیز درخواست صدورکارت سوخت نکرده اند، می توانند خود یا وکیل قانونی شان با در دست داشتن مدارک هویتی مالک خودرو و وسیله نقلیه به مراکز پلیس+۱۰مراجعه کنند. حذف رمز کارت سوخت نیز در این دفاتر قابل انجام است.

مدارک هویتی مالک برای درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت نیز به شرح زیر است: برای اشخاص حقیقی، یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نیاز است. برای اشخاص حقوقی نیز معرفی نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضاء و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نماینده نیاز است. دارندگان وکالتنامه معتبر قانونی از مالک نیز می توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند.

در مورد خودروهای لیزینگی (خودروهای اجاره به شرط تملیک)، اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است. مدارک شناسایی وسیله نقلیه نیز شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر می شود.

برای تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس +۱۰ واریز مبلغ ۱۰ هزار تومان در پایانه­ های pos بانک ملت مستقر در این دفاتر و  اخذ رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی از کاربر، مراحلی است که باید طی شود.

بیشتربخوانید: تکلیف بنزین گمشده کارت سوخت ها چه می شود؟

کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام کرده‌اند، نیازی به ارائه درخواست المثنی ندارند. کارت سوخت این اشخاص از طریق اداره پست به آدرسی که اعلام کرده اند ارسال می شود.

گفتنی است شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به دنبال طرح شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر کاهش سهمیه سوخت هنگام سوختگیری اعلام کرد: طراحی سامانه هوشمند سوخت جهت جلوگیری از تخلف حاصل از بیرون کشیدن کارت در حین سوخت‌گیری، بدین‌صورت است که با وارد کردن کارت در کارت‌خوان و مشخص شدن مقدار سهمیه، با شروع سوخت‌گیری، ابتدا ۳,۹۹ لیتر از سهمیه کسر می‌شود و شروع به سوخت‌گیری می‌کند.

در این اطلاعیه آمده‌است: پس از اتمام پیمانه اول، ۳,۹۹ لیتر دیگر از سهمیه کم می‌شود و مجددا سوخت‌گیری ادامه پیدا می‌کند و این فرایند به‌صورت پیمانه پیمانه تا انتهای سوخت‌گیری ادامه می‌یابد.

اگر در حین سوخت‌گیری کارت از کارت‌خوان بیرون کشیده شود مقداری که باقیمانده ۳,۹۹ لیتر است از سهمیه آن کارت کسر می‌شود (برای مثال اگر دو لیتر سوخت‌گیری کرده است و کارت را بیرون بکشد ۱.۹۹ لیتر بیشتر از سهمیه آن کارت کم می‌شود) و اگر همان کارت، دوباره وارد همان کارت‌خوان شود، سهمیه‌ای که بیشتر از لیتراژ برداشت‌ شده از نازل کم شده است، به کارت برگردانده می‌شود.

همین عبارت، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر ضرورت سوختگیری بر اساس مضرب 4را تقویت کرد اما درادامه این اطلاعیه آمده‎است: تاکید می شود که در صورت خارج کردن زودهنگام کارت سوخت از کارتخوان جایگاه، سوختگیری قطع می شود و لیتراژ مذکور از سهمیه کسر میشود، لیکن صرفاً به اندازه لیتراژ سوختگیری شده، هزینه محاسبه خواهد شد.

همچنین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران مجدداً در خصوص نحوه صحیح سوخت‌گیری با کارت هوشمند سوخت شخصی توضیحات ذیل را یادآور شد؛ ابتدا کارت سوخت شخصی خود را داخل کارتخوان قرار دهید، سپس رمـز چهار رقمی آن را وارد کنید، نازل را برداشته و سوخت‌گیری را آغاز کنید،‌ بعد از اتمام سوخت‌گیری، نازل را به‌درستی سر جای خود قرار داده و پس از مشاهده پیام "کارت را بردارید" کارت سوخت شخصی خود را از کارتخوان خارج کنید.

هموطنان عزیز توجه کنند که از برداشتن کارت سوخت شخصی خود از کارتخوان جایگاه قبل از قرار دادن نازل در جای خود، باید جداً خودداری نمایند.

گردآورنده: علی اکبر رضایی



+ 10
مخالفم - 6
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به سایت تیتربرتر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری